Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/manja/domains/manjahandenvoetverwennerij.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597

Visagie:

Visagie is een apart vakgebied waarin de visagist door middel van make-up het gezicht zo mooi mogelijk maakt.

Vaak worden visagist en schoonheidsspecialist met elkaar verward. Dit zijn echter twee verschillende vakgebieden me verschillende opleidingen. De schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in huidverzorging en de visagist in het zo mooi mogelijk aanbrengen van make-up.

*

Bruidsvisagie:

Natuurlijk wil je stralen op jouw trouwdag. Een mooie passende make-up is heel belangrijk. De bruidsvisagie verzorg ik graag op deze voor jou zo belangrijke dag. Een proef make-up zal enkele weken voor de bruiloft plaatsvinden. Wij kijken naar de stijl en de kleur van de bruidsjurk, het bruidsboeket. Wat zijn jouw wensen en wat past het beste bij je.

Mochten je bruidsmeisjes, (schoon)moeder, (schoon)zusjes of andere familieleden ook een make-up willen, dan is dit mogelijk in overleg.

Een touch-up (veranderen van de bruidsmake-up in een avond make-up) is ook mogelijk.

*

Visagie voor een feestelijke avond:

In_carnavalskostuum 

Heb je binnenkort een speciale avond of een galafeest,
dan vraagt dat om een mooie avond/feest make-up.
Dit buy priligy
buy generic propecia online
buy clomid
buy levitra online
buy kamagra online
maakt  jouw avond extra bijzonder.

*

Make-up advies:

Wil je jezelf graag mooi opmaken, maar weet je niet hoe je dit moet doen. Je kunt bij mij terecht voor een passende make-up. Ik leer je graag hoe je jezelf het mooiste kunt opmaken.

*