Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/manja/domains/manjahandenvoetverwennerij.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597

Gel

Wat is gel:
Gel is een vloeibare gelei, die onder een daarvoor speciaal ontworpen UV-lamp moet uitharden.

Gelnagels:
Na het desinfecteren van de handen worden de nagelriemen van de nagels losgemaakt. Hierna wordt de nagel kort gevijld en vetvrij gemaakt. De tip (kunstnagel) geplaatst en geknipt tot de lengte, die de klant wenst. Het randje wordt weg gevijld zodat nagel en tip één geheel vormen. Na het aanbrengen van de tip wordt de primer op de eigen nagel aangebracht. Dit zorgt voor een betere hechting van de gel.
Nu kan de gel aangebracht worden. Er worden meerdere lagen aangebracht met een maximum van 3. Na het aanbrengen van iedere laag moet deze uitharden onder de UV-lamp.
Nadat de laatste gellaag uitgehard is, wordt de plaklaag verwijderd, de nagel in de juiste vorm gevijld en komt er een blanke gellaag op, die ook onder de lamp moet uitharden. Het voordeel van deze laatste gellaag is dat de nagels blijven glanzen en er geen topcoat nodig is.

Ook bij gelnagels heeft men na 2 a 3 weken uitgroei en kan worden opgevuld door uw nagelstyliste.

gelDe buy priligy
buy clomid
buy kamagra
buy levitra online
buy propecia
aangebrachte gel is lucht doorlatend. Deze gel is alléén te verwijderen door het afvijlen van de gel. Ik adviseer u echter dit niet zelf te doen i.v.m. het eventueel beschadigen van de nagels. Dit dient op professionele wijze gedaan te worden.

Gel is te verkrijgen in tal van kleuren met of zonder glitters. Het voordeel is dat u uw nagels niet meer hoeft te lakken en er altijd verzorgd uitzien.