Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/manja/domains/manjahandenvoetverwennerij.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597

Acryl:

Wat is acryl?
Acryl is een substantie van poeder en vloeistof, die samen smelten tot een bolletje, dat je kunt vormen en wat na een paar minuten uithardt.

Acrylnagels bij verlenging/versteviging:
Na het desinfecteren van de handen worden de nagelriemen van de nagels losgemaakt. Hierna wordt de nagel kort gevijld en vetvrij gemaakt. De tip (kunstnagel) geplaatst en geknipt tot de lengte, die de klant wenst. Het randje wordt weg gevijld zodat nagel en tip één geheel vormen. Na het aanbrengen van de tip wordt de primer op de eigen nagel aangebracht, dit zorgt voor een betere hechting van de acryl.
Hierna kan de acryl worden aangebracht eventueel versiert met nailart.
Na het uitharden van de acryl wordt de nagel in de juiste vorm gevijld. De nagels worden gepolijst en afgelakt. Tot slot worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie.

Omdat de eigen nagel groeit, krijgt men na verloop van tijd ( tussen de 2 en 3 weken) te maken met uitgroei en de nagel wordt langer. Deze uitgroei kan door uw nagelstyliste opgevuld worden.

Bij versteviging wordt dezelfde werkwijze gehanteerd zonder gebruik te maken van de tip. De acryl wordt rechtstreeks op de eigen nagel aangebracht.

Acrylnagels bij verlenging met sjablonen:
Ook worden er kunstnagels opgezet met sjablonen (een papieren tip, die naderhand verwijderd wordt). De overige werkwijze is hetzelfde als met een tip, maar wordt met behulp van een sjabloon met acryl een tip gevormd.

Acryl is, bij de juiste behandeling, niet schadelijk voor de eigen nagels en is te verwijderen door te weken. Ik adviseer u echter dit niet zelf te doen i.v.m. het eventueel beschadigen van de nagels. Dit dient op professionele wijze gedaan te worden.

Acryl propecia online
buy levitra online
buy clomid
buy priligy
buy kamagra
is te verkrijgen in tal van kleuren met of zonder glitters. Het voordeel is dat u uw nagels niet meer hoeft te lakken en er altijd verzorgd uitzien.