Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/manja/domains/manjahandenvoetverwennerij.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597

Make-up Workshop:

Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende make-up producten. Je leert tijdens de workshop hoe je de make-up het mooiste kunt aanbrengen. Hoe je jouw sterke punten kunt accentueren en hoe je make-up kunt gebruiken om kringen, vlekjes en andere oneffenheden weg te werken een stralende make-up voor overdag, maar een avond - of gala make-up kan ook. De workshop is af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. De workshops zijn bijvoorbeeld uit te breiden met een fotoshoot.

*

Jongeren Make-up Workshop:

Als je voor het eerst make-up gaat gebruiken is het prettig om te weten welke producten je nodig hebt en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Het is belangrijk dat je, je er zeker over voelt, want juist met Make-up kan je, je mooie punten accentueren. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van make-up. Er wordt aandacht besteed aan het gebruik van de diverse producten. Hoe je een mooie make-up aanbrengt en deze kunt veranderen in een avond make-up. Tijdens de workshop kun je met de verschillende producten experimenteren en krijg je advies wat het beste bij je past. Er is make-up aanweg waarmee gewerkt kan worden. Het is mogelijk een werkpakket te bestellen. Dit bevat de basisproducten voor het dagelijks gebruik van make-up. 

*

Make-up Party:

Organiseer een make-up party bij je thuis. Je hebt gegarandeerd een leuke middag/avond met vriendinnen en/of familie. Tijdens de party krijg je uitleg over de producten van Acrmina. Je mag de producten gebruiken en krijgt advies. De gastvrouw mag make-up uitzoeken voor 15% van het, op die avond verkochte bedrag.

*

Verwenavond:

Deze avonden zijn er op gericht om eens met je collega’s van het werk of je vriendinnen een gezellig avondje uit te hebben. Zij zijn puur gericht op ontspanning, verzorging en natuurlijk gezelligheid.
Er zijn diverse mogelijkheden om de avond tot een succes te maken. Afhankelijk van het budget van de groep wordt er gekozen uit een soort menukaart. Zo is het mogelijk om bij iedere tafel een kleine behandeling te nemen waardoor de deelnemers als het ware door de menukaart lopen.

Op buy levitra
kamagra online
buy clomid
buy generic propecia online
buy priligy
de eerste tafel worden bijvoorbeeld de nagels gevijld en gepolijst tot hoogglans, op de tweede tafel wordt dan een scrub behandeling gedaan, aan de derde tafel een heerlijke massage aan de handen en de vierde tafel lakken van de nagels.
verwenavondVerder behoort een voetenscrub, een onderbeenmassage of het gel op de teennagels tot de mogelijkheden.
Vaak is het zo dat onze verwenavonden de start zijn van een compleet avondje uit.

 

Voor verdere informatie of een offerte kun je contact opnemen.